Cases

Projecten

Accent Jobs

Energy Lab organiseerde op vraag van Accent Jobs een actieve teambuilding dag in het triatlon thema. Alle medewerkers kregen 2u lang sportieve uitdagingen voorgeschoteld. Het werd de perfecte kick off voor wat belooft een mooie samenwerking te worden. 

Accent Jobs - Triatlon team dag

Deloitte

Physically and mentally fit employees are the basis of each company. Together with Deloitte Belgium we set up an Energise@Deloitte health plan in which healthy nutrition, movement and mental strength are key. This is achieved by setting up campaigns that inform, sensitize and activate employees, and by selecting 30 Deloitte ambassadors who will be coached intensively to climb the Col du Galibier or run a half marathon in Brussels. 

The Energise@Deloitte project is linked to the good cause 'Closing the Gap' which - as the name tells - tries to close the digital gap in developing countries.

Energise@Deloitte 2015 Launch

ING

Sinds 2011 ondersteunt Energy@Work het gezondheidsbeleid bij ING. Het ‘oranje sportlegioen’ op talrijke sportevenementen is intussen dan ook een vaste waarde. Daarnaast begeleidt Energy Lab jaarlijks ook tientallen ambassadeurs richting een persoonlijke sportieve challenge. ING gelooft volop in de kracht van gezondheid, wat ook resulteert in het feit dat het thema “Energy” één van de belangrijkste pijlers vormt in hun 4-jarenplan 2016-2020

25 ING'ers doen mee aan de Olympische Triatlon van Gérardmer

Adecco Win4Youth

Jaarlijks begeleidt Energy Lab 80 internationale medewerkers van Adecco in het kader van Win4Youth. Met dit project willen Adecco medewerkers zoveel mogelijk kilometers verzamelen voor het goede doel.

Jaar na jaar wordt er ook een nieuwe uitdaging naar voor geschoven. Sinds 2012 namen internationale Adecco ambassadeurs deel aan Barcelona Triathlon, Athens Marathon, Col du Tourmalet en Triathlon Palma de Mallorca. 

De voorbereiding op deze evenementen start telkens een half jaar voor het evenement. Op dat moment verzamelen 80 Adecco medewerkers in Energy Lab voor een kick-off weekend, waarbij elke deelnemer fysiek getest wordt en waarbij tal van workshops worden gegeven.

Adecco Win4Youth

Adecco Win4Youth - kick off event in Energy Lab, Belgium 2016.

Delta Lloyd Life

Met Energy@DeltaLloydLife ontwikkelt Energy Lab sinds begin 2014 een gezondheidsprogramma om de werknemers en makelaars van Delta Lloyd Life te begeleiden naar een gezonde en fitte levensstijl.

Op het programma staan workshops, regelmatige conditietestdagen en deelname aan verschillende sportevenementen. Daarnaast stoomt Energy Lab de makelaars ook klaar voor verschillende buitenlandse expedities:

  • 2014: Expeditie naar Mont Blanc
  • 2015: Expedities naar Spitsbergen en Sicilië
  • 2016 : Expeditie naar Courmayeur

Delta Lloyd Going 4 Gold

DEME

Sinds 2014 worden DEME medewerkers aangezet om te kiezen voor beweging en gezonde activiteiten. Een grote uitdaging gezien de werknemers niet alleen wereldwijd verspreid zijn, maar vooral ook vaak aan boord van schepen werken, ver van huis. Het online platform is de centrale communicatietool om iedereen te bereiken. Verder krijgen alle werknemers een stappenteller om kilometers te verzamelen voor het goede doel.

Energy@DEME presentation by StoryMe

Accenture

Aan de hand van maandelijkse campagnes informeren en sensibiliseren we Accenture werknemers over een fitte en gezonde levensstijl. Elke maand wordt een nieuw thema belicht, aangevuld met activaties om de tips meteen in daden om te zetten. Stappentellers tellen de dagelijkse beweging, soepacties zorgen voor een gezonde lunch, meeting rooms worden voorzien van zitballen,...

Het programma telt ook 12 Energy@Accenture ambassadeurs. Deze ambassadeurs krijgen een intensieve begeleiding door Energy Lab coaches en diëtisten om in 2016 de finish van een 1/8ste triatlon te halen. Hun voorbereidingen worden op de voet gevolgd door de andere werknemers en zijn het gespreksonderwerp tijdens de healthy lunches.

2151 Accenture Belgie Fit@Work v6 MP4

Vopak

In 2016 viert Vopak Nederland haar 400ste verjaardag, en dat wordt extra in de verf gezet door met 400 werknemers deel te nemen aan één van de NN Marathon events. 

Om de actie extra te ondersteunen nam Evy Gruyaert het meterschap van de Vopak Vitaal campagne op zich en inspireert ze de havenarbeiders om stap voor stap hun looptrainingen op te bouwen. Naast workshops, posters en video's kunnen de ambassadeurs ook gebruik maken van de Hardlopen met Evy app en zo hun personal coach bij elke training dichtbij hebben. 

Vopak Vitaal inleiding Evy Gruyaert

Volvo

Het Energy@Volvo traject stelt jaarlijks heel wat sportieve doelen. In het eerste jaar koos Volvo voor het fietsevenement Passo dello Stelvio. In 2016 worden de pijlen breder gericht op Mon Ventoux, Climbing for Life, de marathon van Brussel en heel wat lokale evenementen. Voor ieder wat wils! Naast deze sportieve doelen worden ook algemene maandcampagnes uitgewerkt om elke werknemer op sleeptouw te nemen richting een gezond(er) leven.

Volvo Car Gent op de Stelvio

Interesse in Energy@Work? Contacteer ons!