Energy@Work

Partners

Energy Lab kan steunen op volgende partners om haar aanbod aan te vullen en te vervolledigen. Energy Lab streeft ernaar een totaaloplossing te bieden aan bedrijven, en zoekt hiervoor actief naar partners die de missie van Energy Lab "iedereen in beweging brengen" ondersteunen. Elke partner opereert vanuit eigen expertise, en stemt samen met Energy Lab een aanbod op maat samen voor de betrokken klant. 

Energy Lab en Jaswig staan samen sterk

Vele bedrijven zitten met een probleem. En daar willen Jaswig en Energy Lab samen iets doen! Verschillende studies wijzen uit dat meer beweging op het werk de productiviteit van werknemers verhoogt. Ons werkvermogen wordt immers voor 39 % door onze gezondheid bepaald. De implementatie van deze nieuwe manier van werken is vaak eenvoudiger dan je denkt. Daarom bundelen we onze krachten en komen samen met een aanbod op maat van bedrijven. Want net de combinatie van de juiste tools en gerichte campagnes zorgen voor een echte impact. 

 

The Standing Revolution

Jaswig is sinds 2014 de pionier op het gebied van staand werken in Europa en won voor hun producten vorig jaar nog de prestigieuze Henry Van de Velde award. Nick Cornille, CEO : “We geloven heel sterk dat we werknemers gezonder, gelukkiger en productiever kunnen maken. Jaswig is ontstaan vanuit de persoonlijke missie van ons jonge team, en we geloven dat we samen met Energy Lab nog meer mensen kunnen overtuigen en bereiken om mee te doen aan de #standingrevolution”.

Energy Lab brengt al jaren bedrijven in beweging.  Energy Lab helpt bedrijven bij het uitwerken van een corporate wellbeing programma aan de hand van een totaal-aanpak die fysieke gezondheid, mentale gezondheid en voeding omhelst. Kristof De Smet, CEO: “De bedrijven waarmee we werken zetten vol in op de gezondheid van hun werknemers. Het creëren van een actieve werkplek maakt daarom ook vaak deel uit van een breder corporate wellbeing programma. Samen met Jaswig willen we een concreet & tastbare campagne uitwerken die makkelijk binnen een bedrijf, groot of klein, kan worden ge-implementeerd. Jaswig heeft fantastisch knappe producten, wij hebben heel wat ervaring met de implementatie ervan bij bedrijven. Een perfect match dus”.

Move At Work : ons partnership in de praktijk

Behoor jij tot de happy few die vandaag al deze inzichten kan implementeren en je bedrijf en werknemers een boost kan geven? Kom het allemaal te weten op 29 september.  Dan organiseert Jaswig in samenwerking met Energy Lab en het VIGeZ (Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie) het eerste seminarie rond staand werken in België "Move at Work". Gedurende de uiteenzettingen maken we eerst een analyse van dit topic om achteraf de implementatie van oplossingen te bespreken aan de hand van een aantal ‘reality checks’. Inschrijven is gratis en kan via deze link!

Energy Lab en Better Minds at Work gaan samenwerken voor meer gezonde bedrijven

De veerkracht van geest en lichaam hangen nauw met elkaar samen en beïnvloeden elkaar voortdurend. Zonder een gezonde geest, geen gezond lichaam en vica versa. 

Daarom bundelen Better Minds at Work en Energy Lab de krachten in een partnership dat het psychosociaal welzijn op het werk koppelt aan fysieke gezondheid en beweging. Want net die combinatie van fysieke én mentale gezondheid is een vruchtbare bodem voor een betere productiviteit. Bovendien zorgt het voor (nog) meer plezier in het werk. 

De samenwerking tussen Better Minds at Work en Energy Lab lag voor de hand; beide bedrijven delen dezelfde waarden. Ze hebben elk een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, gebaseerd op gedegen onderzoek. Ze werken met experten die een jarenlange ervaring op hun conto hebben staan. En beide vertrekken ze van een originele en inspirerende insteek die niet alleen positief, maar ook motiverend werkt. Voor zowel Energy Lab als Better Minds at Work staan optimisme en een duurzaam resultaat dan ook centraal. 

Kristof De Smet, CEO Energy Lab:

"Vandaag werken we in een aantal bedrijven al samen met Better Minds at Work. Een structureel partnership is dan ook een logische stap, aangezien meer en meer bedrijven op zoek zijn naar een totaalaanpak inzake wellbeing van hun medewerkers. Een partnership laat ons ook toe om nog beter en sneller in te spelen op nieuwe vragen vanuit de bedrijven. Zo lanceren we binnenkort onze eerste gezamenlijke inspiratiemidweek voor bedrijfsleiders en werken we ook aan een individueel begeleidingspakket voor topmanagers die zowel fysiek als mentaal in topconditie moeten zijn."

Elke Geraerts, zaakvoerster Better Minds at Work:

"De ervaring van onze klanten zal zijn dat we samen één aanspreekpunt vormen, en dat we samen de helikopterview behouden, om veerkracht op de werkvloer zo optimaal mogelijk te stimuleren, via lichaam en mindset. Pia en ik kijken er ontzettend naar uit om samen met Energy Lab overkoepelende projecten aan te bieden aan onze klant, met als uiteindelijk doel een impact te hebben op het welzijn van elke medewerker."

www.bettermindsatwork.be