Energy@Work

Onze aanpak

Energy@Work staat voor het uitwerken en implementeren van duurzame beweeg- en gezondheidscampagnes op maat van bedrijven. Gezonde en mentaal sterke werknemers vormen immers het belangrijkste kapitaal van elk bedrijf.

Onze Energy@Work consultant werkt aan de hand van onderstaande bouwstenen een volledige gezondheidscampagne uit met focus op het bevorderen van een dynamische bedrijfscultuur, het verhogen van de mentale en fysieke veerkracht van alle werknemers en het verlagen van het ziekteverzuim.

Jaarplan

Aan de hand van een gedetailleerde audit wordt de situatie van vandaag en de grootste uitdagingen nauwkeurig in kaart gebracht. Op basis van de gedefinieerde doelstellingen gaan we aan de slag met het opstellen van een jaaractieplan. Samen creëren we een aantrekkelijke en meeslepende gezondheidscampagne die erop gericht is om top-of-mind te blijven bij alle medewerkers.

Alle potentiële ingrediënten van een succesvolle campagne worden besproken en ingezet waar mogelijk.

Allen samen voor 1.000.000 stappen? Let’s go !

"Congratulations with all the fantastic activities you are organising!
This is a perfect example of a real and pragmatic support for all our employees."

Accenture

Thema's

Doorheen het jaar werken we rond thema’s zoals voeding, mentale veerkracht en beweging

Leren hoe je dynamischer kan werken, gezonder kan koken of beter kan focussen? Binnen ons breed aanbod aan activaties kan elke werknemer iets op zijn/haar maat vinden.

Ambassadeurs

De ambassadeurs inspireren en motiveren het hele bedrijf om actief en gezond te leven. Wij begeleiden hen als voortrekkers van het project en verspreiden zo het "gezondheidsvirus" doorheen de volledige organisatie.

"Het bereiken van de top van de Passo dello Stelvio was een droom die werkelijkheid werd voor 10 niet-getrainde Volvo-ambassadeurs. Bedankt Energy Lab!"

Volvo Car Gent

Events en Workshops

Op zoek naar een sportieve doelstelling? We plannen graag in overleg met jullie (tussentijdse) sportieve doelen in. Samen met zoveel mogelijk collega’s komen we letterlijk in beweging.

12/10/2016
Bedankt voor de ondersteuning

Zonder jullie hulp zouden wij nooit zo voorbereid aan de start hebben gestaan. Het is dan ook voor een groot stuk dankzij jullie opvolging, tips en trainingen dat we allemaal zo ver zijn geraakt. Van harte dank daarvoor en hopelijk kunnen jullie ook de volgende jaren vele van mijn collega’s of anderen inspireren om verder te gaan op sportief vlak dan dat zij ooit voor mogelijk zouden houden.

Interesse in Energy@Work? Contacteer ons!