Energy Lab

Getuigenissen

23/10/2015
Het motiveert me

Als zeer recreatieve, beginnende (niet meer zo jonge) sporter is het dankzij de goede uitleg en het haalbare schema dat ik het lopen nog niet opgegeven heb. In tegendeel: het motiveert me om elke week 3 keer te gaan!

29/01/2016
Professionele meting met persoonlijke aandacht
Een afspraak met impact, voor iedereen aan te bevelen!
29/01/2016
Een aanrader als je bewuster wilt zijn over je lichaam
Je krijgt goede uitleg over wat alle waarden betekenen, en een goed inzicht over hoe je lichaam is samengesteld. Ik vond het zeer interessant om alle percentages zwart op wit te zien. Ook heel vriendelijk ontvangen, zeer aangename sfeer. Je krijgt ook goeie tips over hoe je je vetpercentage naar beneden kan halen. Zeker een aanrader als je bewuster wilt zijn over je lichaam.
20/01/2016
Op elke vraag een professioneel antwoord
Net zoals bij mijn voortgaande bezoek, werd ik ditmaal opnieuw uitermate professioneel ontvangen en behandeld. Op elke vraag kreeg ik een professioneel antwoord en heb het gevoel goed geholpen te zijn!
28/01/2016
Overtuigd
Reeds eerder geweest. Nu een aanpassing van de MTB. Ik ben overtuigd van het nut van de fietspositionering door Energy Lab.
19/01/2016
Overzichtelijke schema

Toffe ontvangst, vlotte coach, info in duidelijke en klare taal, overzichtelijke schema en nu....kijken wat het gaat geven met mijn conditie....

25/01/2016
Aangename Dexa-scan
Het was een aangename Dexa-scan, goede uitleg gekregen van Evelyne Coppens.
25/01/2016
Professioneel & wetenschappelijk

De uitleg door Thijs was uitstekend. De test was nieuw voor ons en op goede professionele en wetenschappelijke manier werd alles in kaart gebracht. Daarna werd voldoende tijd genomen om ons alles uit te leggen. Dit is een aanrader en we komen terug wanneer we onze doelen bereikt hebben

21/01/2016
Een aanrader voor eenieder die het maximale uit zijn sport wilt halen
Zeer professionele manier van werken. Een aanrader voor eenieder die op zijn niveau het maximale uit zijn sport(wielrennen) wilt halen.
20/01/2016
Kijk uit naar de verdere begeleiding

Zeer tevreden over de verloop van de voedingsconsultatie bij energy lab. Zelfs als recreant tussen andere sporters val je zeker niet uit de boot. Zeer persoonlijke en professionele aanpak. Heel vriendelijk personeel met een groot empathisch vermogen. Ik kijk uit naar de verdere begeleiding.

20/01/2016
Aanrader voor elke sporter
Een absolute aanrader voor elke sporter, competitief en recreatief.
19/01/2016
Zeer tevreden over de werking van Energy Lab

De testen zijn vlot verlopen en de begeleiding is professioneel met een duidelijke uitleg. Je komt met voldoende info thuis om te beginnen aan het trainingsschema. Een echte aanrader!

19/01/2016
Professioneel
Professioneel en de richttijden werden gerespecteerd. Ook kijken de mensen verder dan de typische fietser of loper.
05/01/2016
Nieuwsgierig naar resultaat

Een uitstekende uitleg gekregen omtrent voeding. Bij momenten was het zeer confronterend om te moeten vaststellen dat er aan mijn huidig voedingspatroon nog heel wat kan gesleuteld worden. De motivatie is in ieder geval aanwezig. Tevens ben ik nu al nieuwsgierig welk resultaat ik zal boeken tegen mijn volgend bezoek.

30/12/2015
Behandeld als een sporter
Ik werd uitstekend geholpen, met veel nuttige informatie en werd behandeld als een sporter, hoewel ik slechts recreatief aan sport doe. Het was een zeer leerrijke ervaring.
23/12/2015
Tips en tricks
Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Nemen de tijd voor je en leggen alles heel duidelijk uit. Daarnaast geven ze ook tips en tricks die je niet verwacht op voorhand. Ze hebben mij echt verrast met alle extra informatie buiten de fietspositionering om. Ze hebben er aan mij een ambassadeur bij!
02/10/2016
De meest deugdelijke verjaardag ooit!

Gisteren heb ik mijn zwaartste verjaardag in mijn leven gevierd. Ook de sportiefste, ook de gezondste, maar vooral de meest deugdelijke.

Alles begon met een sportieve opportuniteit die Volvo Cars Gent op tafel legde begin dit jaar: Loop een halve marathon onder begeleiding van een team professionals.

Het echte werk was een kompleet uitgetekend trainingsschema. Dit vulde ik aan met een aantal zelf gekozen loopwedstrijden die als tussentijdse uitdaging dienden.

Naast het trainingsschema lag ook een mooi uitgewerkt voedingsschema klaar. Mijn grootste probleem was verslaafd zijn aan al die zoetigheden oa. koeken, chocolade,... Maar uiteindelijk viel dit nog goed mee want voordat je naar die kast gaat dan denk je toch even na.... al die uren training,... voor niets??? Dan blijf ik eraf! En zo vlogen de kilo's eraf. Het resultaat is dat ik vandaag in vergelijking met de startdatum op de kop 20 kg minder weeg, en dat voel je.

Toen ik mij engageerde als ambassadeur maakte ik de belofte om een loopdagboek te maken. Dit is te vinden op www.facebook.com/trainingforbrussels.

12/10/2016
Bedankt voor de ondersteuning

Zonder jullie hulp zouden wij nooit zo voorbereid aan de start hebben gestaan. Het is dan ook voor een groot stuk dankzij jullie opvolging, tips en trainingen dat we allemaal zo ver zijn geraakt. Van harte dank daarvoor en hopelijk kunnen jullie ook de volgende jaren vele van mijn collega’s of anderen inspireren om verder te gaan op sportief vlak dan dat zij ooit voor mogelijk zouden houden.

24/10/2016
Duidelijke uitleg in mensentaal

Een goed gesprek waarbij jullie duidelijk luisteren naar de sporter op zich en na de test uitleg in mensentaal geven, zo weten we nu weer waar ik zelf aan moet werken. Dit is en blijft voor mij het doel van zo'n test. Thx Energy Lab 

23/09/2016
Uiterst professionele en persoonlijke aanpak

Uiterst professionele en persoonlijke aanpak. Leerrijke output van de tests. Aan te raden voor iedere sporter, recreatief of (semi)pro, al was het enkel om optimaal te kunnen trainen. 

14/09/2016
Last van mijn onderrug

Al geruime tijd had ik last van mijn onderrug en een vriend raadde aan om eens een fietspositionering te laten uitvoeren. Zo kwam ik via via terecht bij Energy Lab. En ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door hun professionalisme. Ik kan het dan ook enkel en alleen aanraden!