Coaching & Projecten

Projecten

Adecco Win4Youth

Jaarlijks begeleidt Energy Lab 80 internationale medewerkers van Adecco in het kader van Win4Youth. Met dit project willen Adecco medewerkers zoveel mogelijk kilometers verzamelen voor het goede doel.

Jaar na jaar wordt er ook een nieuwe uitdaging naar voor geschoven. Sinds 2012 namen internationale Adecco ambassadeurs deel aan Barcelona Triathlon, Athens Marathon, Col du Tourmalet en Triathlon Palma de Mallorca. 

De voorbereiding op deze evenementen start telkens een half jaar voor het evenement. Op dat moment verzamelen 80 Adecco medewerkers in Energy Lab voor een kick-off weekend, waarbij elke deelnemer fysiek getest wordt en waarbij tal van workshops worden gegeven.

Adecco Win4Youth

Adecco Win4Youth - kick off event in Energy Lab, Belgium 2016.

Climbing for Life

Het project Climbing for Life wil aantonen dat iedereen met of zonder beperkingen in staat is tot grote prestaties, zolang je maar uitgaat van je mogelijkheden in plaats van je beperkingen. De deelnemers gaan een sportieve uitdaging aan, en willen zich ook inzetten voor het promoten van sporten met diabetes, astma of muco enerzijds en voor het werven van fondsen voor wetenschappelijk onderzoek anderzijds.

Onder begeleiding van een medisch team en Energy Lab worden diabetes-, astma- en mucopatiënten klaargestoomd voor hun sportief doel. 

Climbing for Life

Aftermovie Climbing for Life

Passo dello Stelvio

De missie van Passo dello Stelvio is om, door middel van het beklimmen van de Stelvio, mens en maatschappij te inspireren dat iedereen met of zonder beperkingen in staat is tot grote prestaties, zolang je maar uitgaat van je mogelijkheden in plaats van je beperkingen. In 2014 selecteerde Energy Lab i.s.m Luminus 10 personen die op punt stonden diabetes type 2 te ontwikkelen. 

Team Stelvio 2014: de helden van de Stelvio